Disclaimer:
Hoewel Thuiswerktop.net met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunt u aan de inhoud geen rechten ontlenen.

Thuiswerktop.net spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie volledig en juist is, daarentegen kan thuiswerktop.net niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website verkregen wordt.

Thuiswerktop.net neemt geen enkele verantwoording voor eventuele gevolgen voortkomend uit inschrijving bij en/of kontakt met andere bedrijven. Thuiswerktop.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit aangeboden content.

De vacatures op thuiswerktop.net zijn afkomstig van bedrijven en particulieren op zoek naar thuiswerkers. Alle aangeboden vacatures zullen door ons worden beoordeeld alvorens wij deze op onze website zullen plaatsen. Tijdens het screenen van de vacatures is het voor ons niet altijd mogelijk de juistheid omtrent inhoud, teksten, e-mail adressen, telefoonnummers en verdere bedrijfsgegevens m.b.t. de vacatures te bepalen, we zullen hier uiteraard wel onze uiterste best voor doen. Mocht u onjuistheden aantreffen verzoeken wij u dit per e-mail aan ons kenbaar te maken.

Contact / Disclaimer / © 2005-2011 thuiswerktop.net